Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Fogbeültetés Kecskemét: fogimplantátum, csontpótlás garanciával

ÉRDEMES-E DRÁGÁBB IMPLANTÁTUMOT VÁLASZTANI?

Hitek és tévhitek a drágább műgyökerekről

Főként az utóbbi időben a fogbeültetés területén tapasztalható óriási fejlődés és a gyártók közötti verseny miatt, a korábban alsókategóriásnak mondott, olcsóbb implantátumok közül néhány jelentős fejlődésen esett át. Emiatt ezek és sok középkategóriás, drágább implantátum minősége között mára gyakorlatilag megszűnt a különbség. Ilyenkor tehát a fogbeültetés során a jó minőségű, mégis olcsóbb implantátumot választva akár 30-40%-ot is spórolhatunk!

Az azonban tévhit, hogy a világ „fogbeültetés & co.” élvonalát meghatározó prémium implantátumait olcsóbb műgyökerekkel ki lehet váltani. Az ezeket gyártó cégek ugyanis tényleg csak a legek szintjén kifejezhető tőkeerővel és nemzetközi szakmai háttérrel rendelkeznek, amelyekből a világon összesen alig néhány van. Az ő egyedülálló lehetőségük a műgyökér kifejlesztésétől egészen a fogbeültetés és az elkészített fogpótlás hosszú távú sikeréig megmutatkozik. Ezért amennyiben a lehetőség megengedi, érdemes ilyet választani.

A Dent-A-Lux a fogbeültetés során a jó minőségű és kedvező árú, kategórájának egyik legjobb ár-teljesítmény értékével rendelkező implantátumát, a svájci SGS Systems (bővebben: http://www.sgs-dental.com) műgyökerét ajánlja.

Prémium implantátumunk a Straumann Bone Level, egy igazi kompromisszum nélküli választás. Egyike a jelenleg elérhető legjobb prémium implantátumoknak, amelynek minőségét 3000-nél is több független nemzetközi tanulmány bizonyítja. Ráadásul a Straumann szakmai hátterét adó ITI (International Team for Implantology) társaság megtisztelő tagságának köszönhetően, mindezt rendkívül kedvező áron tudjuk pácienseinknek kínálni.

Megosztás


Kapcsolódó cikkek


Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (43)